Regiewijzers

Wat bieden wij?

Wie chaos beschrijft, stelt orde op zaken

Onze diensten

Vanuit ons netwerk bieden wij organisaties diverse diensten aan voor het geven van richting aan, organiseren van, begeleiden en evalueren van het regisseren van IT.

Regiewijzers heeft de juiste mensen en bedrijven beschikbaar om te helpen bij het daadwerkelijk vormgeven van de regie van IT in jouw organisatie. Onze dienstverlening is rondom de vier samenhangende regietaken samengesteld.

Onderzoek & advisering

Aan de hand van onze regiewijzersscan , bestaande uit tien onderdelen, onderzoeken we samen de huidige situatie, ontwerpen we samen de gewenste situatie en de weg daar naar toe. Wij voegen ons advies toe aan dit onderzoek zodat onze klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen.

Implementatie

Wanneer onze klanten willen dat wij onze adviezen ook doorvoeren, dan bieden we de dienst implementatie/invoering aan. Onze ervaring is gebaseerd op Organizational Change Management, waardoor we naast diverse implementatie methodes (project management, scrum, devops) ook de organisatie begeleiden bij de veranderingen in diensten, oplossingen en samenwerking.

Training & coaching

Tijdens de uitvoering van onze hiervoor genoemde diensten kunnen wij de mensen op regisserende posities trainen en coachen zodat zij stap voor stap in het tempo dat bij hen past steeds beter worden in het regisseren van IT. Waar mogelijk zetten we daarvoor ook onze Business Simulation Game in om bewustzijn en inzicht in eigen gedrag te laten ontstaan.

Regie voor bedrijven

Heeft jouw organisatie zelf (tijdelijk) niet de juiste mensen met regisserende capaciteiten in huis, of kiest de organisatie bewust om het regisseren van IT als dienst uit te besteden, dan kunnen Regiewijzers deze dienst verzorgen. Na een gedegen intake en overdracht worden wij verantwoordelijkheid voor het regisseren van de IT-omgeving.