Regiewijzers

Wie zijn wij?

Wij wijzen uw weg

Onze missie

Wij verbinden mensen en organisaties voor een succesvolle ketensamenwerking in IT. Dat kan alleen wanneer je Samen stuurt, werkt en leert. Wij vinden het van essentieel belang dat alle partijen in deze samenwerking dit als uitgangspunt hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste in elkaar naar boven brengt en zo optimaal samenwerkt en de gewenste resultaten behaalt.

Onze kennis en kennisontwikkeling richt zich daarom naast inhoudelijke en organisatorische vaardigheden, vooral ook op persoonlijke vaardigheden. Dit vinden wij essentieel voor een fijne, constructieve en productieve samenwerking!

Wie zijn wij?

Regiewijzers is een netwerkorganisatie van enthousiaste, praktische, vakbekwame en leergierige regisseurs met een gezamenlijke ambitie om de samenwerking in IT-ketens van organisaties te optimaliseren.

Onze regisseurs hebben meer dan 20 jaar praktische ervaring in verschillende IT-functies en Regierollen. Deze ervaring zetten zij graag in om klanten en leveranciers te ondersteunen bij het regisseren van IT.

Regiewijzers is een netwerkorganisatie van mensen en partijen die zich verbonden voelen door de gezamenlijke missie en samenwerkingsprincipes. Dit netwerk bestaat uit de oprichters van Regiewijzers, ons Gilde, onze partners, zzp-ers en leveranciers.

Ons gilde

Wij geloven in de kracht van de werking van ons gilde waarbij we vakbekwame regisseurs, methodieken, praktijkkennis en kunde, verder ontwikkelen en overdragen door middel van het leerling – gezel principe, waarbij wij een persoonlijk regiepad tot Gecertificeerd Praktisch Regisseur aanbieden. Gildeleden dragen het gedachtegoed van Regiewijzers uit bij klanten, partners, leveranciers.

Ronald Hoogeboom

30+ jaar praktijkervaring in het regisseren van IT bij klant en leverancier.

Arjan van der Poel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Peter van Jaarsveld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sjaak Weststrate

25+ jaar werkervaring binnen de IT op sturende en regelende functies. Heeft er plezier in om partijen constructief en resultaatgericht te laten samen werken!

Chris van der Noll

Met >20 jaar ervaring binnen de IT-outsourcing weet hij als geen ander de dienstverlening en de businessvraag naadloos op elkaar te stemmen, met als resultaat meerwaarde voor zijn opdrachtgevers.

Peter Wiggers

Senior ICT-adviseur en trainer met 35 jaar ervaring, specialist in SIAM, outsourcing en portfolio management.

Ineke Verwijs

Met 35 jaar IT-ervaring aan zowel de klant- als de leverancierskant, geeft zij richting aan en begeleidt zij samenwerkingsverbanden in de IT.

Onze partners

Zijn zelfstandig ondernemers die promotiewerkzaamheden uitvoeren voor Regiewijzers en samen met Regiewijzers opdrachten uitvoeren. Regiewijzers voeren promotiewerkzaamheden uit voor onze partners en voeren samen met hen opdrachten uit.