Regiewijzers

Hoe word ik?

Regisseur ben je niet voor even, maar voor de rest van je leven

De samenwerking tussen partijen welke samen ITdiensten en IT- oplossingen bouwen en leveren gaan opzetten of optimaliseren. Deze samenwerking moe   je voortdurend regisseren. Dat is wat wij doen!

Hoe word ik Gecertificeerd Praktisch Regisseur?

Zit regelen in je bloed? Heb je al diverse regelende trainingen gevolgd en regelfuncties uitgeoefend? Smaakt dat praktisch naar meer? Dan is ons ontwikkeltraject wat voor jou.

Wij noemen ons ontwikkeltraject tot Gecertificeerd Praktisch Regisseur (GPR) een regiepad. Ons regiepad is vooral gericht op de praktijk. Het Regiepad volgt de vier samenhangende regietaken en drie praktische vaardigheden, inhoudelijke, organiserende en persoonlijke vaardigheden. Vooral de persoonlijke vaardigheden zijn essentieel voor onze uitgangspunten Samen Sturen, Werken en Leren.

Ons regiepad is geënt op het leerling, gezel, meester model zoals dat in Gildes wordt gehanteerd.

Hoe word ik onderdeel van het Gilde?

Ons Regiewijzersgilde bestaat uit vakbekwame regisseurs welke een intakeproces hebben gevolgd bij een Regiewijzer. De Regiewijzer stelt aan de hand van de Regiewegwijzer, jouw afgelegde weg en de met jou samen vastgestelde ambitie, een regiepad op, met als doel jouw toetreding tot het gilde. Na het succesvol afleggen van jouw regiepad en een meesterproef ben je praktisch gecertificeerd. Via het “Leerling-Gezel-Meester" principe begeleid je vervolgens zelf leerlingen en gezellen in hun regiepad. Daarnaast help je bij het verder ontwikkelen van de Regiewijzers concepten, vertegenwoordig je als ambassadeur Regiewijzers en voer je opdrachten uit bij onze klanten.

Ook onderdeel worden van het Gilde?

Hoe word ik partner?

Partners van Regiewijzers worden en samen werken aan onze ambities met onze uitgangspunten is ook een mooi onderdeel van ons netwerk. Als partner treed je op als ambassadeur van onze diensten en kunnen wij opdrachten voor of namens jou uitvoeren, maar andersom kan natuurlijk ook. Ga samen met de Regiewijzers het gesprek aan om te onderzoeken of wij bij elkaar passen en je als partner onderdeel wilt en kunt worden van ons netwerk.