top of page
Zoeken

RegieWijzers 1 jaar jong - Regie in Beweging

Wat gaat een jaar toch snel voorbij. Nog maar 1 jaar geleden hebben de Regiewijzers via de bekende kanalen zich kenbaar gemaakt.


Een jaar waarin erg veel is gebeurd. Zo hebben wij het nodige PR werk verricht, waardoor steeds meer mensen bewust zijn wat het regisseren van IT vraag en aanbod is.


Daarnaast is een deel van onze uitleg opgenomen als aanvulling op de training Certified Outsourcing Specialist van Suerte Academy.


Ons materiaal ontwikkelt zich verder dankzij de gesprekken die wij voeren waarin wij uitleggen waarom IT Regie de vaak ontbrekende schakel is bij het leveren van diensten van mening IT organisatie.


Ook doet het ons plezier om te melden dat we samen met 1 kandidaat de training voor GPR doorlopen en aanvullen. Daarbij gebruik maken van diverse gastcolleges van deelnemers uit het RegieWijzersGilde. Inderdaad ook dat is nieuw, gedurende het najaar hebben de Regiewijzers besloten dat er een samenwerkingsverband nodig is om de groeiende (bewust en onbewuste) vraag naar vakbekwame IT Regisseurs in te vullen met mensen die in de praktijk al bewezen hebben vakbekwaam IT Regisseur te zijn. Het principe van het Gilde sprak ons daarbij enorm aan en zo is het RegieWijzersGilde ontstaan.


Het doet ons deugt dat steeds meer mensen hun interesse voor zowel onze diensten als het Gilde tonen en dat we nog dit jaar meerdere intakes gaan uitvoeren.


Regie in Beweging !

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page